De herfstmeeting is ooit ontstaan uit een initiatief van Kring Zuidwest met als doel in de breedtesport ruiters en amazones in teamverband te laten strijden. Toen ook andere kringen aan de slag gingen met dit concept is de Regionale Herfstmeeting ontstaan. Zondag 27 oktober a.s. vindt voor de vijfde keer de Regionale Herfstmeeting plaats waarbij de beste 5 teams vanuit elke Kring in de klassen B/L en M/ZZL tegen elkaar starten.

Er zijn mooie dagprijzen maar het spannendste deel van de dag blijft toch de bekendmaking van de winnaars van de Regionale Herfstmeeting. Vorig jaar waren dar RC & PC Oud-Beijerland en RV Bernoski. Wie zouden er dit jaar winnen? 

Voor de winnaars is er een mooie wisselbeker maar voor de eerste 3 teams ook een blijvend aandenken èn een heerlijke taart die vaak ter plekke opgegeten wordt door het team en hun supporters….

Verder maakt de familie Duijndam er ieder jaar weer een groot feest van om de leden van de teams individueel op een speciale wijze voor te stellen, zodat iedereen zich onderdeel voelt van het team waarmee zij ten strijde trekken.

De organisatie ligt in handen van de gezamenlijke Kringen. Gelukkig stelde Manege de Prinsenstad hun accommodatie wederom beschikbaar voor deze wedstrijd. Met meerdere wedstrijdringen en een mooie centrale ligging bij uitstek een geschikte locatie voor een wedstrijd van deze omvang.

We kijken uit naar een mooie, sportieve wedstrijd!

Bekijk de voorlopige startlijst 

De definitieve startlijst komt woensdagavond 23 okt / donderdag 24 okt. beschikbaar.