Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de KNHS Regio Zuid-Holland heeft Arie Hoekstra de voorzittershamer van de regio overgenomen van Andre van Overbeek, die sinds november 2017 de voorzittersrol vervulde. Anton van Reedt Dortland is tijdens de ALV voor de bestuursfunctie Manager Jeugd gekozen en Tim Moesman voor de bestuursfunctie Manager samenwerking KNHS / FNRS.

Naast de bestuurlijke veranderingen was er ook veel nieuws. Zo vertelde KNHS  Manager Recreatie Christel de Boer over de laatste ontwikkelingen bij de KNHS in Ermelo, KNHS regio-consulente Anita Verloop over de aanpak van de ruiterpaden in Zuid-Holland door de Provincie en was er natuurlijk nieuws van de wedstrijdcommissie, uit de fora, een update over de bestuurlijke transitie en het Hippisch Platform Zuid-Holland en van de activiteiten van Jong KNHS Zuid-Holland en de Cross Challenge.

Kim Noordijk, die met D’Joep tijdens de Hippiade kampioen werd bij de dressuur in de Klasse M1 en Nikkie van Tol die kampioen werd bij het springen pony’s in de klasse M werden in het zonnetje gezet. De Regio Zuid-Holland is trots op deze boegbeelden van de Zuid-Hollandse dressuur- en springsport. Bloemen waren er voor het team van RV BlauwGele Vendel dat de regionale herfstmeeting in de klasse M/Z had gewonnen.

Kersverse voorzitter Arie Hoekstra is vanaf vandaag pas echt in functie maar is gemotiveerd door de input van iedereen tijdens de ALV: “Het was een lange, interactieve avond waarbij weer duidelijk werd dat de paardensport in onze Regio leeft, kan rekenen op veel betrokkenheid en op innovatieve ideeën. We zijn in een nieuwe fase terecht gekomen waar we met alle paardensporters tezamen graag invulling aan geven!”

Bekijk de presentatie van de Najaars ALV