Kring Zuidwest heeft inmiddels zijn laatste selectiewedstrijd verreden en alle kringen maken zich nu op voor de kringfinales/-kampioenschappen. Tijdens deze kringkampioenschappen vindt ook de selectie plaats voor de regiokampioenschappen dressuur paarden.

Inmiddels staan ook het vraagprogramma en de verdeelsleutel voor de regiokampioenschappen op de site van de regio, www.knhszuidholland.nl.

De verdeelsleutel voor de Hippiade is op dit moment nog niet bekend, maar zodra deze bij ons binnenkomt zullen wij deze direct delen.

Vanuit “het veld” hebben wij een aantal op- en aanmerkingen ter verbetering gekregen. Hier hebben we rekening mee gehouden bij de opzet van de regiokampioenschappen Outdoor 2019.
Het welzijn van de paarden speelde hier ook een rol in.

Hieronder volgt een opsomming van zaken die jullie extra aandacht behoeven met betrekking tot het verrijden van het kampioenschap.  Neem daarnaast (altijd) even het vraagprogramma door.

  • De dressuurkampioenschappen paarden worden verreden op 12 en 13 juli 2019.
  • De klassen Z2 en ZZ-licht en teamdressuur worden verreden op vrijdagmiddag/avond 12 juli. In tegenstelling tot andere jaren rijden alle combinaties 1 dressuurproef en de kür op muziek.
  • Om de wachttijden te verkorten (ook i.v.m. het paardenwelzijn) worden de proeven achterelkaar gereden. De Kür start ongeveer 20 minuten na je 1e
  • Bij inschrijving direct je cd en indien mogelijk USB-stick + informatie-/omroepformulier (binnenkort te downloaden op knhszuidholland.nl) inleveren, of liever stuur het voor aanvang van de wedstrijd naar voorzitter@develruiters.nl
  • De teamdressuur zal na de individuele küren verreden worden.
  • Op zaterdagochtend 13 juli zijn de klassen M1, M2 en Z1 aan de beurt en ’s middags is de beurt aan de klassen B, L1 en L2.
  • Ook voor de klassen B t/m Z1 geld dat alle combinaties 2 proeven verrijden. Je rijdt je 2e proef ongeveer 20 minuten na je 1e
  • Kijk in het vraagprogramma welke proeven verreden worden, het zijn 2 verschillende!

Mocht je toch nog vragen hebben, mail deze dan a.u.b. naar d.dessing@knhszuidholland.nl.

KNHS Regio Zuid Holland / wedstrijdcommissie – Diana Dessing