Kiki van Oosterzee gaat voor de KNHS Regio Zuid-Holland de kansen en mogelijkheden voor een Jong KNHS Regio Zuid-Holland bestuur in kaart brengen en een plan schrijven voor de eventuele oprichting van zo’n bestuur. Kiki zal u binnenkort verzoeken mee te werken aan een enquete. Maar eerst stelt Kiki zich aan u voor.

Mijn naam is Kiki van Oosterzee en ik volg de HBO Paardensportopleiding aan de STOAS Vilentum Hogeschool in Wageningen. Deze opleiding is heel veelzijdig. Ik heb mijn instructeursdiploma niveau 4 behaald en uiteindelijk krijg ik een Bachelor Educatie en Kennismanagement diploma, wat inhoudt dat ik naast het docentschap meerdere beroepen kan uitoefenen. Denk hierbij aan hippische bedrijven adviseren bij de bank/verzekeraar, of zelfs de journalistiek. In het laatst genoemde ben ik al actief. Ik schrijf voor de paardennieuwswebsite Horses.nl en dat is iets wat ik erg leuk vind om te doen. Ook geef ik graag dressuurles.

Komend half jaar ga ik bij de KNHS regio Zuid-Holland aan de slag met het schrijven van een innovatief-, en een bestuurlijk- en beleidsplan.