Rotterdam kent een lange traditie op het gebied van de paardensport. Onder de naam Hippische Alliantie Rotterdam (HAR), zijn het CHIO Rotterdam (1948), de Rotterdamsche Manège (1837) en Rijvereniging De Hazelaar (1976) een samenwerking aangegaan om elkaar en de paardensport te versterken én om gezamenlijk vorm te geven aan een sociaal maatschappelijk programma en algemeen nut beogende activiteiten. 

Een van de projecten die de HAR samen met de KNHS en KNHS Regio Zuid-Holland wil realiseren is een thema-avond voor verenigingsbestuurders uit de regio Zuid-Holland. Als verenigingsbestuurder krijgt u van diverse sprekers praktische informatie over o.a. het omgaan met calamiteiten (bijvoorbeeld tijdens wedstrijden) gericht op de paardensport.  Aan deze thema-avond zijn voor verenigingsbestuurders geen kosten verbonden.

De bestuurdersbijeenkomst vindt plaats op woensdag 30 september 2015 van 19.00 tot 22.30 uur in de Grandstand aan de Kralingseweg 120, Rotterdam. Er kunnen maximaal 2 deelnemers per vereniging deelnemen. 

Binnenkort ontvangt u meer informatie hoe u kunt aanmelden, maar noteer deze datum nu alvast in uw agenda!