Nieuwe finaledatum: 4 juli 2021

Jong KNHS Zuid-Holland Competitie

De afgelopen weken zijn wij met het gehele team van Jong KNHS Zuid-Holland bezig geweest om te zoeken naar een manier om de competitie toch door te laten gaan. Maar helaas gooit corona roet in het eten en moeten we jullie helaas teleurstellen….

In 2020 zal er geen Jong KNHS Zuid-Holland Competitie & Horse Experience plaatsvinden. Om veiligheid van deelnemers, vrijwilligers, standhouders en toeschouwers te waarborgen hebben wij er voor gekozen om de Jong KNHS Zuid-Holland Competitie & Horse Experience te verplaatsen naar 2021.

De volgende editie van de Jong KNHS Zuid-Holland Horse Experience zal plaatsvinden op zondag 4 juli 2021. Voorafgaande aan de Horse Experience zullen uiteraard de selectiewedstrijden voor de competitie plaatsvinden. Wanneer deze precies zullen zijn, zullen wij bekend maken op het moment dat de wedstrijdkalender voor het outdoorseizoen van 2021 definitief is. Deelnemers die zich in 2020 hadden ingeschreven zullen voorrang krijgen bij de inschrijvingen voor 2021.

De Jong KNHS Zuid-Holland Competitie is voor dressuurcombinaties tot 25 jaar. Deze competitie bestaat uit vier selectiewedstrijden en een finale tijdens de Jong KNHS Horse Experience op 4 juli 2021 in Heerjansdam. Tijdens de competitie wordt gestreden voor verschillende leuke prijzen bij de selecties en heel mooie prijzen voor de overall winnaars bij de finale.

De Jong KNHS Zuid-Holland Competitie is ook in 2021 bedoeld voor KNHS wedstrijd ruiters en amazones, die uitkomen in de klasse B t/m ZZ-licht, paarden en pony’s, die geboren zijn na 01-01-1996 en lid zijn van een vereniging in Zuid-Holland.

Via onze social media kanalen (Facebook en Instagram) zullen wij jullie de komende tijd verrassen met een aantal nieuwe rubrieken en winacties!

Blijf ons volgen, blijf gezond en tot snel!