Op 7 juli organiseert Jong KNHS Zuid-Holland de Jong KNHS Zuid-Holland Horse Experience; een leuke, gezellige dag met gevarieerde hippische activiteiten voor alle leeftijden maar met extra focus op jongeren t/m 25 jaar.

Jong KNHS Zuid-Holland organiseert op zondag 7 juli 2019, bij ‘De Develruiters’ in Heerjansdam, de Jong KNHS Horse Experience, hét evenement voor de jeugdige paardensportliefhebber. Tevens vindt tijdens de Jong KNHS Horse Experience de finale plaats van de Jong KNHS Zuid-Holland competitie die volgende week van start gaat.

Met als thema ‘plezier in de paardensport’ en met ondersteuning van sponsors heeft het bestuur van Jong KNHS Zuid-Holland een afwisselend programma samengesteld dat voor elke (aanstaande) paardenliefhebber de moeite waard is. De gehele dag vinden er shows en demonstraties plaats, waaronder de ‘Cross Challenge’, een geheel nieuwe discipline waarbij paardrijden weer stoer is en zich vooral richt op jongens in de paardensport. Er vindt een Meet & Greet plaats met Danielle van Mierlo en er zijn vele stands om de hele dag te winkelen en inspiratie op te doen. Tijdens de finale van de Jong KNHS Zuid-Holland competitie komen de 50 beste deelnemers aan de start, die o.a.  een ‘kur op muziek’ in de klasse ZZ-licht rijden. Bestel NU je kaarten via:  https://www.ticketkantoor.nl/shop/jongknhs2019

Voor deze editie van de Zuid-Holland Horse Experience is een leuk, afwisselend programma samengesteld met als een van de hoogtepunten de ontknoping van de eerste Jong KNHS Zuid-Holland competitie. De dag is speciaal gericht op de jeugd, maar elke paardenliefhebber is welkom. 

DAGPROGRAMMA:

Jong KNHS ZH showpiste:

Jong KNHS finalepiste:

aanvang onderdeel aanvang klasse
09.00 demonstratie Cross Challenge Manege Filip Dros 9.00 finale klasse AB pony’s
10.00 demonstratie Mennen Vivien Kribbe 9.45 finale klasse B
10.45 demonstratie Dressuur Danielle van Mierlo 10.30 finale klasse L
11.15 prijsuitreiking finale B & L 11.15 finale klasse M
11.45 demonstratie Teamdressuur Kevin Heezen 12.00 finale klasse Z
12.15 demonstratie Grondwerk Ed Deckers – Equine Assist
13.00 finale klasse ZZ-licht Kür op Muziek
13.45 prijsuitreiking finale M,Z en ZZ
14.15 demonstratie Voltige Voltige Vereniging Krimpenerwaard
15.00 demonstratie Dressuur Tatum van Nugteren
15.30 demonstratie Springen Julia Otto
16.15 demonstratie Working Equitation Sarina Graafland